Sopar-debat

“PERIODISME EN L’ERA DE LA POSTVERITAT DESPRÉS DEL REFERÈNDUM, LA DECLARACIÓ DE LA REPÚBLICA, I ELS EFECTES SOBRE EL 21D”.

Data:  Dilluns, 18 de desembre

Hora:  20:45 h

Lloc:  Hotel Catalonia Passeig de Gràcia

En aquesta ocasió comptarem com a convidats-ponents amb:

Ferran Casas, periodista, Sotsdirector de Nació Digital i President del Grup de Periodistes Ramon Barnils. Ha treballat a Barcelona i Madrid i per als diaris Avui, Público i Ara i col·labora en mitjans audiovisuals. Co-autor dels llibres ‘Començar de nou’ i ‘I tot això com es paga?’ A Twitter: @Ferrancm.

 

Assumpció Maresma (Pendent de confirmació), periodista, Ha treballat com a cap de premsa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. També ha estat cap de premsa i documentació del Festival de Cinema de Barcelona i de l’Oficina Catalana de Cinema. Directora de la revista de cinema Acció. Directora de la revista El Temps (1992-1995). Editora del diari VilaWeb, des de 1995, any que va fundar aquest diari digital amb Vicent Partal. Ha estat guardonada amb el Premi Avui de Periodisme. Com a editora de VilaWeb ha rebut els Premi Nacional de Periodisme, el Premi Nacional d’Internet i el Premi d’Honor Jaume I.

 

Jordi Borràs, fotoperiodista, Especialitzat en qüestions socials, amb un interès especial pels moviments nacionals i d’ultradreta que actuen a Catalunya. Treballa com a reporter gràfic freelance en diferents mitjans com El Món, Crític, Nació Digital, Vice News o Gaztezulo. Ha col·laborat amb diferents capçaleres catalanes o internacionals com Ara, Berria, Hope Not Hate o The Guardian.Col·laborador des de 2013 de diferents programes de Catalunya Ràdio com el Matí de Catalunya Ràdio, l’Oracle i el Catalunya Vespre. En el camp de la fotografia i el periodisme d’investigació destaca la publicació del llibre, “Warcelona, una història de violència” (Pol·len Edicions, 2013) i “Plus ultra. Una crònica gràfica de l’espanyolisme a Catalunya” (Pol·len Edicions, 2015) i “Desmuntant Societat Civil Catalana” (Saldonar, 2015). A Twitter: @jordiborras

PREU:   21€ (socis ACP i FCCC) – 25€ No socis

PER A INSCRIURE’S: envieu correu a acp@acp.cat. Se us confirmarà la plaça.