Premi Miquel Casals Colldecarrera

El Premi Miquel Casals Colldecarrera neix en memòria de qui va ser degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i màxim impulsor del Congrés de Cultura  Catalana els anys 1975-1977, que va donar lloc a la Fundació

Convocat el XIIè Premi Miquel Casals Colldecarrera


La Fundació Congrés de Cultura Catalana, amb la col·laboració de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia  de Barcelona, el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya i el Departament de justícia de la Generalitat de Catalunya, convoca el XIIè Premi Miquel Casals Colldecarrera d’ Estudis Jurídics  per a treballs publicats sobre el dret privat propi dels Països Catalans  durant el període 2015-2016.

El Premi MIQUEL CASALS COLLDECARRERA distingirà un treball publicat en l’àmbit del dret privat propi  dels Països Catalans, sigui sobre dret privat emanat dels seus òrgans legislatius, o bé sobre dret privat històric.

Els destinataris són els/les autors/es d’obres publicades en català dins del període de la convocatòria del premi, enguany els any 2015/2016 .

El premi consisteix en diploma acreditatiu i una dotació econòmica que, per a aquesta edició, es concreta en 2.000€.

Per accedir a l’històric de guardonats, feu clic aquí.

Volem agraïr a les entitats i institucions que han donat suport i que ens ajuden a mantenir viva aquesta convocatòria de l’àmbit del dret: